BETAALMETHODEN

Betaal uw aankopen veilig, vertrouwd en gemakkelijk met iDEAL. of PAYPAL
iDEAL is gebaseerd op internetbankieren. Dit betekent dat u kunt afrekenen in uw vertrouwde betaalomgeving, op basis van de beveiligingsmethodes van uw huidige bank.

U gebruikt bij de betaling dezelfde hulpmiddelen als bij betalen via internetbankieren (bijvoorbeeld Random Reader bij Rabobank en e.dentifier bij ABN AMRO). De betaling wordt bij iDEAL direct uitgevoerd. Het lijkt het meest op een pin-betaling.

Hoe werkt iDEAL?
U plaatst een bestelling bij Label-L. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik na het afronden van de bestelling op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht al klaar staat. U wordt door uw eigen bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw rekening afgeschreven en de webwinkel wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Als u internetbankiert bij één van de deelnemende banken, kunt u met iDEAL betalen. U hoeft zich hiervoor niet apart aan te melden.

Bij Label-L betaalt u altijd via onze betalingspartner SISOW.
Sisow heeft in juni 2012 een vergunning gekregen van De Nederlandse Bank en voldoet daarmee aan alle hoogste standaarden die gesteld worden aan een betaalinstelling. Succesvolle iDEAL transacties worden verwerkt via Stichting Derdengelden.

Veilig betalen met SISOW

  • Zelf eenvoudig online betalingen regelen.
  • SISOW is een onafhankelijke derde partij.
  • Veilige betalingsverbinding.

Beveiliging
SISOW en PayPal waarborgt uw veiligheid met een veilige SSL-verbinding. SISOW is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende payment service provider (PSP) in de Benelux.

SSL-verbinding
Uw transacties vinden plaats via een veilige SSL verbinding. Deze verbinding (bekend door de groene navigatie balk) garandeert een veilige transactie met u en uw bank. Dit is een sterke vorm van encryptie (versleuteling), die voorkomt dat kwaadwillenden uw gegevens kunnen gebruiken. Uw bank zal tijdens de transactie het transactiescherm in het beeldscherm plaatsen. Zo bent u vertrouwd en veilig online aan het winkelen. Ook vanuit het buitenland vinden uw betalingen plaats via een veilige SSL verbinding.

Bekijk voor meer informatie of contact met SISOW op de website www.sisow.nl
Privacyverklaring Sisow

Hoe werk PAYPAL?
U plaatst een bestelling bij Label-L. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met PayPal wilt betalen. Klik na het afronden van de bestelling op de PayPal-betaalknop
Meer informatie over hoe PayPal werkt staat in deze link (bron: PayPal inc)

Veilig betalen met PayPal

  • Zelf eenvoudig online betalingen regelen.
  • Veilige betalingsverbinding.

BTW nummer
het btw-identificatienummer is NL001903738B26